HONG KONG!!, here i come... TQ Om Nom Nom..

Maxis Om Nom Nom Race

Tuesday, January 11, 2011

One Step Closer to the Maxis Om Nom Nom Race

NOM NOM.....OM NOM NOM....

Yes!... we are One Step Closer to Maxis Om Nom Nom Race..

Don't you know??? Apa benda la Maxis Om Nom Nom Race ni....I know... absolutely...yeahhh...

Ha, Meh aku terangkan sikit... Maxis nak bagi kitorang makan FREE!... dpt hadiah menarik lak tu kalau menang... sapa taknak? Orang yang hilang akal jer yang taknak... hahaha... Maxis now brings you “The Maxis Om Nom Nom Race”, 60 bloggers will race against time to complete various food challenges all around Malaysia and win great prizes!

kat mana? ha..baca la sendiri kat bawah ni..


Date: 15 January 2011 (Saturday)
Venue: Modesto’s, Ground Floor, Capital Square, 7 Persiaran CapSquare 50100, Kuala Lumpur
Time: 8am-7pm
(all participants must register before 9am)
Dress code: customized “The Maxis Om Nom Nom Race” T-shirts will be provided


SEE YOU THERE!(hopefully)...hahaha... please please... pick me pick me with all my team members... tak sabar nak makan puas-puas a.k.a melantak nih..... nom nom... BURRPPP....

Maxis Om Nom Nom Race

See the burger.. we will finish it...yeahhh... tungguuuu... nyum nyumm..

Why you would love to be a part of this Maxis Om Nom Nom Race???

*Off course ler nak menang...
*Sebab makan free.. sapa taknak.. dah la mmg aku suka makan...nyum nyum...burrpppp
*Suka race, tak kira la race apa pun...hehe...
*Suka pakai gadget-gadget canggih(semasa Maxis Om Nom Nom Race ni, kitorang akan dibekalkan dengan iPhone 4, the Finder301 application, tak akan sesat punya lah,dan yang paling best: Maxis Wireless Broadband, internet dimana-mana).... kalau tak mampu beli, dapat pinjam untuk pakai pun takpe la..

hadiah yang ditawarkan menarik tu... nak tau apa HADIAH??? Jeng Jeng Jeng... tadaaaaa;

There are 2 main prizes to be won. The 2 teams who earn the most points will win the following:
1st Prize: A trip to Hong Kong 3 days 2 nights with 5-star accommodation (for the winning team members of 4 pax) worth RM10,000, and also 4x HTC Desire Z (1 per winning member)

Dah la dapat pergi ke Hong Kong , dapat lagi HTC Desire Z.... perghhh...memang menangis la orang tgk beb...


2nd Prize: 4 x HTC 7 Mozart (1 per winning member)

Perghhh.... kalau tak menang no.1, no.2 dpt nie pun best gak.... yeaahoooo...

All 60 participants will be rewarded with Maxis goodie bags.
Paling kurang dapat la yang nih... macam-macam ada dalam Maxis goodie bag tu...

Interesting??? yeahh..memang menarik ler hadiah2 tu...

Korang tau tak??? The Best Broadband are...... MAXIS , nak tahu package2 lebih lanjut??? Click la link bawah ni:
http://www.maxis.com.my/personal/broadband/wireless_allplans.asp

memang menarik la , confirm laju... kalau tak percaya cuba la beb..
murah pulak tu

Iphone 4 mmg best, terhangat dipasaran..sampai kene que panjang la kalau nak membeli...berebut2 orang..
Kalau dah pakai Iphone 4 ni, wajib la pakai application Maxis Finder301: Malaysia’s best way to find and share what’s good around you. ... memang confirm tak sesat jalan la.. Nak tahu lebih lanjut... click jer kat link nih:
http://itunes.apple.com/my/app/maxis-finder301/id375530216?mt=8#


Semua bende2 canggih kat atas ni(Iphone4,Finder301,wireless broadband) boleh didapati di MAXIS... macam-macam ada...

Ok, kita brief sikit tentang race nih:

At the starting point and each location, each team will receive an envelope of clues and instructions on how to find their next location. The iPhone 4 GPS and Finder301 applications will be instrumental to finding these locations.

Once at a correct location, there will be Maxis Om Nom Nom Race “marshals” ready to assist. They will point you to your assigned table and you will be served some of the venue’s best dishes. Upon sampling these dishes you are to then write a blog review on the restaurant and its dishes (with the laptop and maxis wireless broadband modem provided) . You must include “The Maxis Om Nom Nom Race” within the title of your post.

Winners are determined on a POINTS basis:
a) The less time you take, the more points you gain
b) The higher the quality of your blog review, the more points you gain
c) For bonus points, post each review on all 4 team members’ blogs.
d) For extra bonus points, tweet and update your facebook status on your Maxis Om Nom Nom Race activities and blog reviews.
e) There will be 5 main locations for the hunt. There will be a specific timeframe for each location (e.g. 11am – 12noon : Location 2) . If you do not arrive at a location in time, points will be deducted.


Dan.... yang terakhir..... My team members:

Ha, nama team kami: NOM NOM BURPP! , gerun tak tgk cara kami makan tu...memang pelahap ler....boleh dikatakan...hahaha

Filla - juara X Rell ok, takkan korang tak kenal.. jangan korang sangka kurus cekeding camni tak kuat makan... bagi jer ape jenis makanan, habis...licin...umakaiii... jin pun kalah...sila lah gerun dgn pompuan ni yer... pompuan nih jugak blogger yang tersangat active... macam dah jadi overtime blogger la...kerje pejabat tu dah jadi macam part time dia lak... hahaha... jgn marah yer FILLA.. ampunn...
.entry Filla disini

Moon - Bukan bulan yer...macam lagu yuna lak, oohhh bulann....hahaha..melawak, melawak...jgn marah yer buk MOON. Okeh..dia ni seorang pompuan yang mmg giler camera DSLR, editing dia memang cun giler la, cair habis la kalau customer2 tengok.. habis kemana2 digendongnyer DSLR tu... sampai 2,3 biji DSLR tersangkut kat leher dia tuh... bak kata pepatah, berat mata memandang, berat lagi leher yang memikul.... so, kesimpulan nyer mmg agak gagah perkasa la jugak...kalau setakat makan tu..mmg celah gigi dia jer la... sila gerun yer semua...entry Moon disini

Sutan - Ampunnn tuanku...opsss...mana ko punya 'L', sekali silap da... ha, mamat nih pulak hero industan yang dah nak kearah K-pop, apa jadiknya tu nanti yer, hindustan campur korea...Si Sutan nih, memanjang pakai porch bag, walaupun dah tanggal porch bag tu tapi tetap melekat jugak kat perut tu... ha, apa maknanya tu... maknanya mamat nie seorang yang maju kedepan perutnya...hahaha, jgn marah yer bro!... so, maknanya, makanan tu mmg dah jadi makanan dia la.. kalau nak ajak lumba makan dengan dia, hentikan lahh .entry Sutan disini

Opsss...tertinggal satu lagik... SIZE baju: L ok kot... sebab berat badan baru 50kg sepuluh tahun yang lepas...hahaha...

Jgn lupa yer, pilih kami!... i support u!..challenge!!!!



Align Center

3 comments:

  1. tervaekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    betol ke pak jemy yg menulis nih tak nampak cam org tak biasa tulis blog je ...cam dah pakar je .....2 thumns up muga kiter semer terpilih

    Kita bersama ....mengegar dunia muahahhahahhahah

    ReplyDelete
  2. hahahaha.. sejak biler ko jadi kelakar ni zaimi.... hahahaha... good luck to us!!! i nak pi HongKonggggggg..huhu

    ReplyDelete
  3. hahaha... aku baca balik pun aku gelak cam nak berguling...sampai kol 3pagi mengarang nih...kang tak siap cikgu besar marah...

    Moon: ni la hasil nukilan den yang dah lama tak memblog...baru clean sawang2 dlm blog nih...hehe

    Filla: nie semua kesan dari bacaan dari blog korang ler...

    ReplyDelete